Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 24/06: Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο στον Αιγόκερω η οποία από μόνη της όσο να πεις δεν είναι και δύσκολη, εν τούτοις, έχουμε και μια αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που την κάνει πιο απαιτητική.

Advertisements

 

Τι μας λέει όμως; Εφ’ όσον το μέλλον εξαρτάται κυρίως από το παρελθόν μας και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα μας, είναι ανάγκη να τελειώνουμε με τα κακώς κείμενα, να αντιμετωπίσουμε παθογένειες, να ξεφορτωθούμε συνήθειες, αλλά και πρόσωπα, που είτε μας πληγώνουν είτε δε μας προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο προβλήματα.

Κι αυτό δεν αφορά μόνο τις eρωτικές, αλλά όλων των ειδών τις σχέσεις μας. Το πιο σημαντικό είναι όμως να βρούμε τη «χρυσή ισορροπία» μεταξύ λογικής και συναισθήματος γιατί μόνο έτσι θα πάρουμε τις σωστές αποφάσεις ή θα έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα της όποιας προσπάθειάς μας. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής που πλέον είναι ορθόδρομος.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το άκρατο συναίσθημα από τη μια και η ωμή πραγματικότητα από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να σταματήσετε να δίνετε «άφεση αμαρτιών» γιατί τελικά θα είστε εσείς αυτοί που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ήρθε η ώρα της πληρωμής σας! Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάρετε. Μπορεί και να κληθείτε να δώσετε, αν έχετε οικονομικά και eρωτικά «χρωστούμενα»!

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα