Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 23/3: Συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα

Η Σελήνη περνώντας στον Σκορπιό θα αντιπαρατεθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα έχουμε μια έντονη εσωτερική φόρτιση, συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε.

Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, επιθετικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Όμως όλα αυτά μπορεί να είναι μια… αλλεργική αντίδραση στην αλλαγή που αποφεύγουμε, αλλά χρειάζεται να κάνουμε, για να μπουν τα πάντα σε διαφορετική τροχιά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Advertisements

Κριοί και Ζυγοί ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σeξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα