Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 22/2: Πολλές υποσχέσεις, λίγες υλοποιήσεις

Η Παρασκευή μας φαίνεται εύκολη και χαλαρή αλλά κρύβει παγίδες και καταστάσεις που χρειάζονται προσοχή, οπότε, για το δικό μας καλό δεν πρέπει να αφήσουμε να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός και η υπεραισιοδοξία του τετραγώνου του Ερμή στους Ιχθύς με τον Δία στον Τοξότη και πούμε ή κάνουμε πράγματα που ξεφεύγουν από το μέτρο γιατί θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα.

Advertisements

 

Από την άλλη, έχουμε και τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που -όσο να πεις- στον ερwτικό τομέα δεν σηκώνει αστεία, επιπολαιότητες, ανωριμότητα και περιπετειούλες. Είναι όψη που δίνει ένταση, το πάθος, μοιραίους έρωτες και μπόλικο μυστήριο. Γι’ αυτό, ας είμαστε πιο μαζεμένοι και επιφυλακτικοί, αν τύχει και συναντηθούν οι δρόμοι μας με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι, μέσα στην καλή χαρά είστε και όλα τα βλέπετε ρόδινα, ωστόσο, κρατήστε μια πισινή και μην καβαλάτε το καλάμι. Πολλά μπορεί να σας τάξουν, να σας γεμίσουν τα μυαλά και μετά να σας «αδειάσουν» με την ίδια ευκολία!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερwτικά σας χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις.

Αιγόκεροι, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα