Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 22/06: Πειραματίσου για να εξελιχθείς

Η Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να μας βγάλει από την πεπατημένη, δείχνοντάς μας έναν άλλο μονοπάτι που ενδεχομένως να κρύβει αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα, όμως θα είναι πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Αν έχουμε την αίσθηση ότι η ζωή μας επαναλαμβάνεται, χωρίς σκοπό και νόημα, είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε να την αλλάξουμε. Το άγνωστο μπορεί να μας φοβίζει, όμως το να παραμένουμε συνεχώς στο ίδιο σημείο και να γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας δεν είναι λύση. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, ενισχύοντας τα θετικά μας συναισθήματα και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ονειρευτούμε, να οραματιστούμε ένα καλύτερο μέλλον, να πιστέψουμε στο καλό και τα θαύματα!

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Ιχθύες, ελκύετε το ενδιαφέρον των άλλων και ο καθένας σας, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, μπορεί να πετύχει πολλά σε προσωπικό επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί/ες δε θα σας χαλάσουν το χατίρι!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, το να επιμένετε να κάνετε το δικό σας και να μην μετακινείστε από τις θέσεις σας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, είναι αιτία εντάσεων και στο επαγγελματικό και το οικογενειακό περιβάλλον σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι φοβάστε να ρισκάρετε γιατί έχετε προσπαθήσει να αποκτήσετε όσα έχετε, υλικά ή ερwτικά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσετε κάτι που θα σας βοηθήσει να τα πάτε όλα ένα επίπεδο παραπάνω.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα