Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 22/05: Τα μάτια σου δεκατέσσερα – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, οφείλουμε να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί και καχύποπτοι, καθώς ο Ερμής στους Διδύμους τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και όσον αφορά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας θα επικρατήσει ένα χάος. Απάτες, πλάνες, εξαπατήσεις και μπόλικα ψέμα είναι κάποια από αυτά που θα συμβούν, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και το μυαλό συγκεντρωμένο.

Advertisements

 

Το μενού, επιπλέον, περιλαμβάνει μπερδέματα σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, αναβολές, λάθη, αλλά και απώλειες αντικειμένων που είτε θα χάσουμε ή θα ξεχάσουμε ή θα μας τα… κλέψουν. Καλό θα ήταν λοιπόν να μειώσουμε… δρομολόγια και να αποφύγουμε νέες γνωριμίες, αν δεν είναι απαραίτητα.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις θα σας κάνουν να τα χάσετε, αν, βέβαια, το πάρετε έγκαιρα είδηση και δεν ανακαλύψετε κατόπιν εορτής ότι πιαστήκατε… Κότσοι. Στην καλύτερη, θα αναρωτηθείτε ποιος δουλεύει ποιον.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι να είστε υποψιασμένοι για τους πάντες και τα πάντα. Να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, όπως επίσης και άτομα που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια! 

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα