Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 22/01: Προτίμησε τις «δοκιμασμένες συνταγές» – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο, η μεγαλύτερή μας ανησυχία θα είναι το πώς θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας γι’ αυτό και ρίσκα, πειράματα και εφαρμογές τακτικών που ξεφεύγουν από την πεπατημένη, που θα μπορούσαν να τα βάλουν σε κίνδυνο δε συνιστώνται, οπότε θα προτιμήσουμε «δοκιμασμένες συνταγές».

Από την άλλη, η διάθεσή μας είναι χαλαρή και θέλουμε να απολαύσουμε κάθε τι που δίνει «νοστιμιά» στη ζωή μας και να ευχαριστηθούμε όλα αυτά τα μικρά και απλά που κάνουν την καθημερινότητά μας ομορφότερη.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, η προσωπική σας γοητεία, σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητά σας στρέφουν τους προβολείς πάνω σας! Δείξτε πόσο πραγματικά αξίζετε, ξεπερνώντας δισταγμούς και μετριοπάθεια.

Advertisements

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι αφήστε τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις και ξεκινήστε τις πράξεις γιατί μόνο έτσι θα αποδείξετε τις ικανότητές σας κι ότι είστε άξιοι εμπιστοσύνης.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε χρειάζεστε υπομονή και επιμονή. Μη βιάζεστε! Ακόμα και του θεού του πήρε κάτι μέρες για να φτιάξει τον κόσμο!

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα