Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 21/07: Σπάει του έρωτα το βέλος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έρχεται σήμερα να αντιπαρατεθεί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και κυρίως στην ερwτική μας ζωή και μετά την οικονομική, αναμένονται δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι πιθανό να πέσουν οι τίτλοι τέλους σε μια σχέση, να απογοητευτούμε ή να στενοχωρηθούμε από την έκβαση ενός ειδυλλίου ή μιας υπόθεσης, ενώ το πάθος που θα κυριαρχεί θα δημιουργήσει ζήλιες και επεισοδιακούς τσακωμούς. Ένας έρωτας, επίσης, θα μας αφήσει το στίγμα του, απασχολώντας μας για καιρό. Η κατάσταση δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο, σε επίπεδο καθημερινότητας καθώς ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή, που ως ανάδρομος, έχει περάσει πια στον Καρκίνο, δημιουργώντας αρκετές αναβολές, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε κάποιους, φέρνοντας όμως σε άλλους θετικές εξελίξεις που είχαν φρενάρει στο παρελθόν.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι Κριοί και  Ζυγοί, αποδεχτείτε ότι μια σχέση ή συνεργασία δεν πάει άλλο. Ό,τι δώσατε, δώσατε κι ό,τι πήρατε, πήρατε, αυτό ήταν! Μην την κρατάτε από συνήθεια.

Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, τόσο στα ερwτικά όσο και στα οικονομικά σας, μπορεί να κυλήσει ένα δάκρυ από τη χασούρα, όμως κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Αυτό πρέπει να θυμάστε!!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα