Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 21/05: Η δύναμη της επικοινωνίας!

Ο Ήλιος, σήμερα το πρωί, εγκαταλείπει τον Ταύρο και περνά στους εύστροφους και ευέλικτους Διδύμους, κάνοντάς μας πιο ανάλαφρους, ευκίνητους και απογειώνοντας τα επικοινωνιακά μας ταλέντα. Επιπλέον, θα μας σπρώξει στο να μαζέψουμε πληροφορίες και γνώσεις, να πλασάρουμε τον εαυτό μας καλύτερα, να αυξήσουμε τον κύκλο γνωριμιών μας αλλά και να βρούμε εναλλακτικές λύσεις σε διάφορα θέματά μας. Σαν να μην έφτανε αυτός, μετά από 3 περίπου ώρες, θα μπει κι ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο, το οποίο κυβερνά, αυξάνοντας την κινητικότητα, την ομιλητικότητα, τη σπιρτάδα και φυσικά την περιέργειά μας να μάθουμε ακόμα περισσότερα πράγματα και να κάνουμε καινούργιες συναναστροφές, με τις οποίες θα μας ενώνουν κοινές ιδέες και αντιλήψεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου! Όποια πέτρα και να σηκωθεί είστε από κάτω, κινείστε, επικοινωνείτε, φλερτάρετε, μαθαίνετε τα πάντα, οπότε μια προσωπική επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μάλλον δε θα ξέρετε τι να κάνετε με μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση, αλλά πριν αρχίσετε να μουρμουράτε «και θέλω και δε θέλω και χλωρό και ξερό και τα διλήμματα σωρό» σκεφτείτε μήπως περιορίζετε το μυαλό σας σε συγκεκριμένες επιλογές.

Advertisements

Ταύροι, Υδροχόοι και Σκορπιοί θα συνειδητοποιήσετε ότι για να αποκτήσετε αυτά που λαχταράτε στα ερwτικά ή τα οικονομικά σας, δε θέλει κόπο, τρόπο θέλει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα