Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 21/11: Πάθη και μυστήρια – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Σκορπιό και υπόσχεται να μας παθιάσει όσο δε γίνεται. Το mood που επικρατεί είναι τελείως διαφορετικό, γεμάτο μυστήριο, ένταση και σeξουαλικότητα. Τα λόγια είναι περιττά, οι πράξεις «μιλάνε», προκειμένου να κερδηθεί η καρδιά. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, δίνουμε το είναι μας και δενόμαστε για μια ζωή.

Εννοείται ότι η απολυτότητα, η αφοσίωση και η αποκλειστικότητα θεωρούνται δεδομένα. Τίποτα δεν είναι αρκετό εκτός από τα πάντα και όλα μπορεί να τελειώσουν με μια κίνηση, αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη. Γι’ αυτή την Αφροδίτη, οι κόκκινες γραμμές είναι εύκολες, αλλά ποιος/α να αδιαφορήσει ή να της πάει κόντρα, αν ξέρει ότι ό,τι προσφέρει, θα πάρει πίσω τα διπλάσια;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Με σeξαπίλ που… σκοτώνει, σαρωτικοί κι ανεπανάληπτοι. Τα θύματα της γοητείας σας θα είναι πολλά, οπότε, τι να πούμε κι εμείς; Απολαύστε την!

Advertisements

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μεθοδεύστε τα πράγματα, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, μη κινείστε βιαστικά και αυθόρμητα γιατί μόνο έτσι θα έχετε οφέλη. Να ξέρετε όμως ότι θα σας ζητηθούν κι ανταλλάγματα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι σeξι αλλά και αποφασισμένοι να «τα πάρετε όλα και να φύγετε», eρωτικά και οικονομικά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να κερδίσετε και να αφήσετε το στίγμα σας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα