Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 21/10: Κράτα ψηλά τον πήχη – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει πρώτο στη λίστα προτεραιοτήτων μας το εαυτό του και τα θέλω του και πάνω σε αυτή τη βάση γινόμαστε πιο παθιασμένοι και ασυμβίβαστοι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην προσωπική και ιδιαίτερα στην eρωτική μας ζωή.

Δεν κάνουμε «σκόντο» στα στάνταρ μας, ο πήχης παραμένει ψηλά γιατί το παν είναι να μείνουμε απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με αυτό που θα πετύχουμε. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται αποκλειστικά στη δημιουργία ισχυρών δεσμών, που αντέχουν στον χρόνο με άτομα που, εκτός από eρωτική χημεία, μπορούμε να βασιστούμε, να εμπιστευτούμε και δε μας αγγίζουν οι εφήμερες αγάπες και οι πρόσκαιρες απολαύσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι και Αιγόκεροι, εσείς ορίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Advertisements

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, ΖυγοίΤοξότες και Ιχθύες, πάρτε το απόφαση! Τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα