Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 21/09: Να είσαι υποψιασμένος για όλα – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τον Ερμή στο Ζυγό να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια ευχάριστη μέρα, καθώς θα πληροφορηθούμε για συκοφαντίες ή πλεκτάνες, θα γίνουν ανακαλύψεις κι αποκαλύψεις, ίσως λάβουμε δυσάρεστες ειδήσεις που μπορεί να μην αφορούν σε μας, αλλά σε άτομα που γνωρίζουμε, ενώ μυστικά και στοιχεία που θα έρθουν στην επιφάνεια θα μας αλλάξουν τελείως την εικόνα για πρόσωπα και πράγματα. Και εμείς όμως θα είμαστε δύσπιστοι και καχύποπτοι και θα βασανίζουν το μυαλό μας αρνητικές σκέψεις. Πάντως, καλού-κακού, ας είμαστε υποψιασμένοι, ας διασταυρώσουμε το κάθε τι που θα μάθουμε, καθώς αφέλεια και καλή προαίρεση δε θα μας βγουν σε καλό.

Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν σeξουαλικά και τι αρέσει eρωτικά σε κάθε ζώδιο

 

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μια πίκρα μπορεί να τη λάβετε σήμερα και να πέσετε ψυχολογικά από αυτά που θα μάθετε και αφορούν είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Πλέον όμως είναι μονόδρομος οι οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα μάθετε μια αλήθεια που θα είναι αρκετά σκληρή, ίσως όμως σας «σώσει», παρά τη στενοχώρια που θα σας δημιουργήσει, αφού πλέον θα ξέρετε με τι ανθρώπους έχετε να κάνετε είτε στα ερwτικά είτε στα οικονομικά σας.

Advertisements

Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν σeξουαλικά και τι αρέσει eρωτικά σε κάθε ζώδιο

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα