Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 21/06: Μύρισε καλοκαίρι – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ήλιος σήμερα περνά στον Καρκίνο, δίνοντας το σύνθημα να ξεκινήσει και τυπικά το καλοκαίρι, καθώς με την είσοδό του έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο. Μιας και το συγκεκριμένο ζώδιο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ρίζες, το παρελθόν και τις παραδόσεις μας, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στο σπίτι, την οικογένεια, τα πολύ δικά μας άτομα, το περιβάλλον, ακόμα και στην πατρίδα μας, όπως επίσης και σε συνήθειες που κρατούν χρόνια.

Advertisements

 

 Από την άλλη, θα γίνουμε πιο συμπονετικοί, παρηγορητικοί, ρομαντικοί, ευαίσθητοι και ονειροπόλοι, καθώς έχουμε και την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η προθυμία μας να ξεφύγουμε λίγο από την πραγματικότητα και τον ρεαλισμό, γεμάτοι θετική ενέργεια και πίστη, να ομορφύνουμε τη ζωή μας με αγάπη και τρυφερότητα, θα είναι μεγάλη. Ο eρωτας μπορεί να τρυπώσει την καρδιά μας και να φέρει στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα μας, ώστε να ζήσουμε το δικό μας παραμύθι.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Καρκίνοι, είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, γι’ αυτό δεν πρέπει να διστάσετε να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ζωής σου, που βλέπετε ότι δε σας εξυπηρετεί, αντίθετα το κρατάτε για χάρη του παλιού, καλού καιρού. Τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, απαλλαγμένο από συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να σας πιάσουν και γνώριμες ανασφάλειες ή η διάθεση να βάλετε μια τελεία στα κακώς κείμενα στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα ταυτόχρονα όμως σίγουρα όλα αυτά δε θα γίνουν χαλαρά και μες στην καλή χαρά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, η αλήθεια είναι ότι οικονομικά και eρωτικά, σημαντικό λόγο δεν έχετε για να φοβάστε, εκτός κι αν το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε ξεφύγει από τα όριά σας. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσετε τους παλιούς σας λογαριασμούς και να αλλάξετε τελείως πορεία!

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα