Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 20/09: Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

Η Σελήνη στους Διδύμους κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό, δίνοντας μια ανάλαφρη και φρέσκια νότα στην καθημερινότητά μας κάνοντας κι εμάς εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και απίστευτα γλυκούς και ευγενικούς. Αισθανόμαστε την ανάγκη να συναναστραφούμε με κόσμο, να ανταλλάξουμε ειδήσεις, απόψεις και πικάντικα κουτσομπολιά.

Advertisements

Από την άλλη, έχουμε ευελιξία και αποφεύγουμε περίτεχνα στριμώγματα και δύσκολες καταστάσεις, χωρίς όμως να χάσουμε το χαμόγελό μας ή να αφήσουμε να φανούν τα πραγματικά μας συναισθήματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι και Ζυγοί βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό. Κινείστε και μιλάτε με άνεση και σε όποιον χώρο κι αν βρεθείτε, θα κερδίσετε την προσοχή!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα επιπολαιότητας ή ανωριμότητας, αλλά αντικειμενικά δε θα είναι και τόσο σημαντικά ώστε να σας χαλάσει η διάθεση ή να σας κοστίσουν.

Ταύροι και Σκορπιοί δε γίνεται να μη γνωρίζει το δεξί χέρι τι κάνει το αριστερό. Ισορροπήστε λίγο την κατάσταση γιατί οικονομικά και εpωτικά θα έχετε θέματα.

Λέοντες και Υδροχόοι διευρύνετε τον κύκλο σας και γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Μπορεί να κερδίσετε έναν φίλο, μπορεί και κάτι περισσότερο! 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα