Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 20/06: Διατήρησε τις επιφυλάξεις σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Μέχρι και αργά το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό, αυξάνοντας την κοινωνικότητά μας και ωθώντας μας να αυξήσουμε τον κύκλο των γνωριμιών μας, αλλά και να βελτιώσουμε όλων των ειδών τις σχέσεις μας. Μάλιστα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ευγένεια και οι καλοί τρόποι δε κοστίζουν απολύτως τίποτα, αντίθετα ανοίγουν πόρτες, κάτι που βοηθά τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά μας. Ένα χαμόγελο και ένα κομπλιμέντο αρκούν για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις.

Advertisements

 

Μετά μπαίνει στον Σκορπιό, οπότε θα γίνουμε και πιο εσωστρεφείς και δύσπιστοι. η απολυτότητα, η ανάγκη για έλεγχο κι η καχυποψία μας και τους πάντες και τα πάντα θα είναι μεγάλη. Είμαστε επιφυλακτικοί σε κάθε νέα προσέγγιση, αντίθετοι σε κάθε διαφορετική γνώμη ή πρόταση και κρατάμε αποστάσεις, φοβούμενοι κρυφά κίνητρα ήσκοπιμότητα και ανειλικρίνεια. Ωστόσο, ο eρωτισμός θα είναι επίσης έντονος και η ατμόσφαιρα αρκετά παθιασμένη και σeξουαλική.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ζυγοί και Σκορπιοί, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας! Εκμεταλλευτείτε το για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η μεγάλη αποφασιστικότητα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Έχετε το πακετάκι και μπορείτε να καταφέρετε ό,τι σας έχει κάτσει στο μυαλό.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ακολουθήστε την διπλωματική οδό για να επιλύσετε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, αλλά βάλτε και τα όριά σας γιατί οι πολλές υποχωρήσεις, στο τέλος, θα σας φέρουν σε δυσχερή θέση.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα