Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 19/3: Προσγείωση στην πραγματικότητα

Η Σελήνη στην Παρθένο θα επαναφέρει κάπως την ηρεμία στην καθημερινότητά μας, αφού και οι τόνοι θα πέσουν και θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και τις πρακτικές ανάγκες που πρέπει να καλύψουμε, προτρέποντάς μας να αφήσουμε στην άκρη φαγωμάρα και ανταγωνισμούς και να εστιάσουμε σε όσα χρειάζονται να γίνουν.

Advertisements

 

Θα προγραμματίσουμε δουλειές, θα βάλουμε προτεραιότητες και θα δώσουμε αρκετή προσοχή στις λεπτομέρειες, τρώγοντας αρκετό χρόνο για να μελετήσουμε καλά τα υπέρ και τα κατά της όποιας κατάσταση, ώστε να κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις. Το συναίσθημα θα ξεχαστεί και η λογική θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ενέργειες και τις αποφάσεις μας.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας, οπότε γιατί αγχώνεστε; Αν έχετε καλύψει όλες τις περιπτώσεις, χαλαρώστε και απολαύστε το ενδιαφέρον που συγκεντρώνετε.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, αν κινείστε χύμα και χωρίς συγκεκριμένο σκοπό, το πιο πιθανό είναι να χάσατε τα αβγά και τα καλάθια από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που θα μαζευτούν.

Λέοντες και Υδροχόοι, πρώτα καλύψτε τις πρακτικές ανάγκες σας και μετά ικανοποιήστε και τις επιθυμίες σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και μην παρασύρεστε από το συναίσθημα της στιγμής.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα