Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 19/05: Οι εκπτώσεις τελείωσαν – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού που ενισχύει στο μέγιστο τις επιθυμίες μας. Τα θέλουμε όλα για πάντα, τα θέλουμε τώρα, γι’ αυτό καταστρώνουμε σχέδια και τακτικές για την απόκτησή τους. Ευκαιρίες, βέβαια, θα μας δοθούν για να καταφέρουμε τον σκοπό μας, αρκεί να ξέρουμε να τις εκμεταλλευτούμε και να μην παρασυρθούμε από τα πάθη μας, χάνοντας τον έλεγχο των καταστάσεων, το οποίο είναι πολύ πιθανό. Δε χρειάζεται να πούμε ότι είναι και πολύ ερwτική-σeξουαλική, ωθώντας μας να αναζητήσουμε τη βαθύτερη ικανοποίησή μας, κάτι που είναι κάπως δύσκολο, αφού η όρεξή μας είναι μεγάλη και τίποτα δεν φαίνεται αρκετό για να μας χορτάσει.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι θέλετε να κρατήσετε τον έλεγχο στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας, ωστόσο, όσο πιο απόλυτοι και πεισματάρηδες είστε, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να τα καταφέρετε. Δείξτε θέληση και αποφασιστικότητα, «ακούστε» όμως και την άλλη πλευρά, προκειμένου να αποφύγετε υπερβολές.

Κριοί και Ζυγοί χρήμα και σeξ είναι δυο παράγοντες που αποκτούν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και ενδεχομένως να σας αναγκάσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις ή αποφάσεις, για να αποκτήσετε όσα θέλετε πολύ.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες παθιάζεστε, αναστατώνεστε, είστε κοντά στο να χάσετε τον έλεγχο, όμως υπάρχει περίπτωση να μη σας βγει το παιχνίδι, όπως το θέλετε. Γι’ αυτό να έχετε σχέδιο δράσης.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα