Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 19/02: Άμα θες να φύγεις, φύγε – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Αρκετά παθιασμένη θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα συγκρουστεί με τον Άρη στον Ταύρο, οπότε η σeξουαλικότητα, αλλά και διεκδικήσεις, ζήλιες, κτητικότητα, τάσεις ανεξαρτητοποίησης θα αναζωπυρωθούν, δίνοντάς μας μια άλλη πλευρά του eρωτα, πιο άγρια, αυτή που μας τρελαίνει συναισθηματικά και μας κάνει να χάνουμε κάθε ίχνος λογικής και αυτοσυγκράτησης.

Advertisements

 

Χωρισμοί είναι πιθανοί, αφού το ποτήρι μπορεί να ξεχειλίσει και να δώσουμε ή να μας δώσουν τα παπούτσια στο χέρι, με συνοπτικές διαδικασίες, μετά από ένα σφοδρό καβγά… Σίγουρα πάντως, οποιαδήποτε μονιμότητα ή σταθερότητα σε κάποιο ειδύλλιο που μπορεί να δημιουργηθεί δεν υπάρχει!

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, το πάθος σας καταλαμβάνει, το μέτρο χάνεται και είτε υπάρχει eρωτικό υπόβαθρο είτε όχι, το πιο πιθανό είναι να αποχαιρετήσετε… το δίκιο ή το μυαλό σας. Βγάλτε στο κρεβάτι την έντασή σας και όχι στο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροιεπεισοδιακές καταστάσεις, σκηνικά απείρου κάλλους με ζήλια, αλληλοκατηγορίες και διεκδικήσεις κάνουν την eρωτική σας ζωή άνω κάτω. Αν, μάλιστα, δώσατε ποτέ ξημερώματα… δικαιώματα, τώρα θα βγουν όλα στη φόρα.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα