Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 18/06: Πες ό,τι έχεις να πεις χωρίς περιστροφές!

Η μέρα θα είναι γεμάτη ενέργεια και ταχύτητα, καθώς Ερμής και Άρηςσυναντιούνται στον Καρκίνο. Μπορεί να μας βγει η γλώσσα… ωστόσο, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας ή τεχνικές εργασίες που είχαμε αφήσει στη μέση. Η ευστροφία και τα γρήγορα αντανακλαστικά θα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση ενώ ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε, χωρίς περιστροφές. Αμεσότητα, ειλικρίνεια, έκφραση συναισθημάτων, αλλά και αρκετές μετακινήσεις και συζητήσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, θα πείτε την αλήθεια και μόνο, χωρίς να σας νοιάζουν οι συνέπειες. Άλλοι θα την εκτιμήσουν, άλλοι θα θυμώσουν κι είναι λογικό, όμως τουλάχιστον εσείς θα αισθάνεστε καλά κι αυτό είναι που μετράει.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι προσέξτε τα νεύρα σας γιατί τον τσακωμό και την παρεξήγηση τα έχετε στο τσεπάκι σας και μάλιστα μπορεί να γίνετε μαλλιά κουβάρια στη δουλειά, το σπίτι ή με το ταίρι σας.

Δίδυμοι και Τοξότες, το μυαλουδάκι σας στροφάρει αρκετά και κατεβάζετε ιδέες ή βρίσκετε λύσεις, ακόμα και προσωρινές, για οικονομικά ή ερwτικά ζητήματά σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα