Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 18/11: Υποχώρηση της θερμοκρασίας – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Παρότι αύριο κλείνει με ακρίβεια το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερωαπό σήμερα θα νιώσουμε την θερμοκρασία να πέφτει κατακόρυφα!Ευχάριστη σίγουρα δεν είναι η Τετάρτη, αφού εκτός της «μιζέριας» που θα μας πιάσει, ίσως και λόγω καραντίνας, θα μας δημιουργήσει μελαγχολία και ανασφάλεια για το eρωτικό και οικονομικό μας μέλλον.

Advertisements

Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα σε eρωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα πάρετε μια στενοχώρια κι ίσως αισθανθείτε ότι ματαιοπονείτε και τσάμπα ελπίζετε ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι όλα τα προβλήματα έχουν και τη λύση τους! Τώρα, αν σας αρέσει ή όχι, είναι άλλο θέμα!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αποφύγετε αγορές και συναισθηματικές εκθέσεις. Στραφείτε μόνο στις πρακτικές ανάγκες καιμην πάτε γυρεύοντας γιατί το πιο πιθανό είναι να πικραθείτε στα eρωτικά και στα οικονομικά σας. Μια δυσάρεστη εξέλιξη δε θα την αποφύγετε. 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα