Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 18/03: Για πάντα μαζί – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η μέρα αποκτά έντονη eρωτική και σαγηνευτική χροιά. Τα αισθήματα γίνονται βαθιά και απόλυτα, ενώ η εξομολόγηση ή η συνειδητοποίησή τους μπορεί να ταράξει το είναι μας.

Advertisements

 

Νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να τα πάρουμε όλα, το «για πάντα μαζί» είναι το μότο μας, θέλουμε να κάνουμε δεσμούς ζωής, να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας. Eρωτες μοιραίοι και μεγάλοι θα γεννηθούν κι οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές κι ανεπανάληπτες. Είναι η κατάλληλη μέρα πάντως για να τονώσουμε το σeξαπίλ μας και να αγοράσουμε σeξι ρούχα ή εσώρουχα.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες και Αιγόκεροι, όχι μόνο αναδύετε έντονο eρωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, τυλίγοντας στο δαχτυλάκι σας το οποιοδήποτε άτομο επιθυμείτε.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλιας, κτητικότητας ή απόλυτες συμπεριφορές από τον/ην σύντροφο, την οικογένεια ή στη δουλειά σας. Κάποιοι θέλουν να μειώσουν την ανασφάλεια και να νιώσουν ότι είστε εντελώς αφοσιωμένοι σε αυτούς, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχουν τον έλεγχό σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Φροντίστε όμως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θέλετε για να μην κάνετε πίσω, ούτε βήμα.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα