Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 17/3: Θα… λαχανιάσεις από το τρέξιμο

Η μέρα θα φέρνει λίγο αγώνα ταχύτητας και την κίνηση που θα της δώσει ο Ερμής στους Ιχθύς με το εξάγωνό του με τον Άρη στον Ταύρο. Μπορεί να μας… λαχανιάσει από το τρέξιμο, αλλά θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας ή τεχνικές εργασίες που είχαμε αφήσει στη μέση.

 

Η ευστροφία και τα γρήγορα αντανακλαστικά θα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε χωρίς περιστροφές, ωστόσο, επειδή ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, δεν αποκλείονται μικροατυχήματα και ζημιές, ενώ άλλα μπορεί να θέλουμε κι άλλα τελικά να ξεστομίσουμε και να παρεξηγηθούμε ή να περάσουμε λανθασμένες εντυπώσεις. Οπότε, ας είμαστε πιο μαζεμένοι στη συμπεριφορά μας.

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι, θα πείτε την αλήθεια και μόνο, χωρίς να σας νοιάζουν οι συνέπειες. Άλλοι θα την εκτιμήσουν, άλλοι θα θυμώσουν κι είναι λογικό, όμως τουλάχιστον εσείς θα αισθάνεστε καλά κι αυτό είναι που μετράει.

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες προσέξτε τα νεύρα σας γιατί τον τσακωμό και την παρεξήγηση τα έχετε στο τσεπάκι σας και μάλιστα χωρίς σημαντική αιτία.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα