Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 17/06: Πλήρης αποπροσανατολισμός – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Από χθες, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, αναγκάζοντάς μας να αναλύσουμε τα πάντα, ακόμα και τις επιθυμίες ή τα συναισθήματά μας, ώστε να μπορέσουμε σιγουρευτούμε αν αυτά που θέλουμε είναι σωστά για μας ή να τα διαχειριστούμε καλύτερα.

Advertisements

 

Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το μυαλό μας σε τάξη, να οργανωθούμε, να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε και τι όχι ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα όχι μόνο δε θα μας βοηθήσει καθόλου, αλλά θα μας αποπροσανατολίσει πλήρως, δε θα έχουμε καθαρή εικόνα των καταστάσεων, των προτεραιοτήτων ή των θέλω μας, θα διχαστούμε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά μας και πιθανόν να βλέπουμε κάτι ως ιδανικό, που όμως δε θα είναι!

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, κρίνετε και αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι είναι απαραίτητο να γίνει, αλλά και το τι νιώθετε. Αν βλέπετε ότι δε μπορείτε, μην βασανίζεστε, μόνο και μόνο γιατί δε θέλετε να αφήσετε εκκρεμότητες. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, ακούστε την καρδιά σας, αλλά λάβετε υπόψη και το μυαλό σας. Μην αφήνετε τις επιθυμίες να θολώσουν την κρίση σας και να ξεφύγετε από το μέτρο, αλλιώς θα είναι λανθασμένες και ασύμφορες οι επιλογές σας.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα