Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 17/04: Απογειώσεις και απότομες προσγειώσεις – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Τι να πούμε για αυτή τη μέρα που είναι ένα κράμα θετικών και αρνητικών τάσεων; Ανάλογα με το ζώδιο, άλλοι θα πάρουν τα πάνω τους και θα έχουν θεαματικές επιδόσεις και αποτελέσματα κι άλλοι θα φάνε τα μούτρα τους. Αφ’ ενός έχουμε τον Άρη στους Διδύμους και τον Ερμή στον Κριό να κάνουν όψη μεταξύ τους και με τον Δία, που σημαίνει ότι η ενέργειά μας θα είναι σε υψηλά επίπεδα, θα έχουμε έντονη διάθεση να ξεφύγουμε από τα στενά μας πλαίσια, να επεκταθούμε, να δραστηριοποιηθούμε σε κάποιους τομείς, να πάρουμε άμεσα αποφάσεις και να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και καιρό και να έχουμε επιτυχίες ή να μας βγει ένα ρίσκο.

Advertisements

 

Αφ’ ετέρου, έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις και περιστατικά, ενώ αποκαλύψεις, μυστικά και στοιχεία που θα έρθουν στην επιφάνεια θα μας αλλάξουν τελείως την εικόνα για πρόσωπα και πράγματα, παρότι καλό είναι να διασταυρώσουμε πληροφορίες και λόγια γιατί μπορεί να διασπείρονται από σκοπιμότητα ή να πρόκειται για συκοφαντίες. Επιπλέον, ίσως έχουμε βλάβες τεχνικού εξοπλισμού, μεταφορικού ή μέσου επικοινωνίας.  

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε για να αλλάξετε δεδομένα της προσωπικής σας ζωής! Προσπαθήστε μόνο η θεωρία σας να συμβαδίζει με την πράξη!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά κάποιες αντιδράσεις ή διαφωνίες δικών σας προσώπων ή ατόμων της δουλειάς σας. Αν γυρίσετε την πλάτη σας, η όποια ένταση θα εκτονωθεί σύντομα.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είτε στα οικονομικά είτε στα eρωτικά σας καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια άλλη τακτική και όχι τη συνηθισμένη προκειμένου να βγείτε κερδισμένοι.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα