Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 17/01: Επαναστατικές διαθέσεις – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό. Επιπλέον, αρνούμαστε να σταθούμε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία, βλέποντας το δάσος και όχι το δέντρο.

Από την άλλη, έχουμε μια «Τιτανομαχία» στους ουρανούς, καθώς ο Δίας στον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας επαναστατικές, αναρχικές ή «ιμπεριαλιστικές τάσεις», προκλήσεις, «ανταρσίες», υπερέκθεση, αψυχολόγητες ενέργειες και φλερτάρισμα με τα όρια… με άγνοια κινδύνου. Σε προσωπικό επίπεδο δεν λειτουργεί τόσο, όσο σε κοινωνικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ανέμελοι και ξέγνοιαστοι, κυρίως αν ανήκουμε στα δύο συγκεκριμένα ζώδια (Υδροχόο, Ταύρο), στον Σκορπιό ή τον Λέοντα ή έχουμε Ωροσκόπο εκεί.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες, ανοίξτε τις κεραίες σας, εναρμονιστείτε με το μέσα σας και αφήστε να σας καθοδηγήσει η διαίσθησή σας.

Advertisements

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες δείξτε συμπάθεια και κατανόηση στις ανάγκες των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεγονότα που θα αλλάξουν τελείως δεδομένα στο σπίτι, τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας είναι πολύ πιθανά. Να είστε προσεκτικοί και να μην ξεφύγετε από τα όρια.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα