Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 16/07: Τα λάθη πληρώνονται

Η Σελήνη περιδιαβαίνοντας τον Αιγόκερω συναντά τον Κρόνο και μετά τον Πλούτωνα, οπότε οφείλουμε να είμαστε λογικοί, σοβαροί και υπεύθυνοι, αφού για κάθε άστοχη πράξη ή συμπεριφορά μας θα κληθούμε να πληρώσουμε τις συνέπειες. Αν και δε θα είναι εύκολο να ξεφύγουμε από το μέτρο, καθότι θα μας βγει αυτοέλεγχος και θα είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι για τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε. Η εμπειρία μας πάντως θα μας βοηθήσει να κάνουμε σωστές επιλογές και να κρίσεις των πραγμάτων και να βάλουμε σκέψεις και συναισθήματα σε τάξη.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι ανασκουμπώνεστε, αφού οι ανάγκες απαιτούν να είστε στις επάλξεις για να αντεπεξέλθετε. Αλλά μην αγχώνεστε γιατί έτσι κι αλλιώς πάντα ετοιμοπόλεμοι είστε.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Πιστέψτε το όχι για να ανέβετε ψυχολογικά, αλλά για να ψάξετε να βρείτε ποια είναι η ιδανική στα δικά σας οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα και να τελειώνετε μια και καλή.

Δίδυμοι και Τοξότες τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερwτικά σας, μη βιάζεστε να δεσμευτείτε, ούτε και να υποσχεθείτε, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τηρήσετε το λόγο σας και να ανταποκριθείτε σε ό,τι χρειάζεται.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα