Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 15/07: Πνιγμένοι στις υποχρεώσεις και τις δουλειές

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω το κλίμα θα παραμείνει βαρύ ή τουλάχιστον όχι ιδιαίτερα ευχάριστο. Η μέρα δε θα μας θυμίζει το ότι βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού, καθώς θα είναι φορτωμένη με αρκετά καθήκοντα και υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες ή δουλειές, οπότε δε θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα. Πιθανόν να είμαστε πιο αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές που δε θεωρούμε σωστές ή να μας βγει μια μοναχικότητα, μελαγχολία ή ανασφάλεια για το μέλλον μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, εσείς οδηγείτε την κούρσα σήμερα. Γοητεύετε τα πλήθη με την προσωπικότητά σας, δείχνετε τις ικανότητές σας και παίρνετε εκτίμηση. Αν βγάζατε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δε θα σας έπιανε κανείς.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί σας απασχολούν πολύ όσα συμβαίνουν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Ίσως νιώθετε ότι δεν εκτιμάται η προσπάθειά σας ή ότι σας υποτιμούν αλλά μάλλον είναι δική σας αντίληψη και δεν ισχύει.

Advertisements

Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας, οικονομικές και ερwτικές γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας. 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα