Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 15/10: Χωρίς κανένα συμβιβασμό – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Δε μας έφταναν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, έχουμε και τον Ήλιο στον Ζυγό, που σήμερα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντάς μας ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα ότι πρέπει να πετάξουμε ό,τι είναι «χαλασμένο» και να ξεβρομίσει η ζωή μας.

Το να κρύβουμε τα προβλήματα δεν εξυπηρετεί κανέναν και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τα διαιωνίζουμε ή να τα μεγεθύνουμε, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε τις συνέπειες, που είναι πιο μεγάλες από αυτές που θα είχαμε, αν τα είχαμε ξεφορτωθεί. Συμβιβαστικές λύσεις, ημίμετρα και δισταγμοί δε χωρούν γιατί τα πράγματα είναι «ή ταν ή επί τας». Αν τυχόν γυρίσουμε την πλάτη, τότε θα δεχτούμε το χτύπημα από την άλλη πλευρά..

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν εδώ και καιρό κλείνετε τα μάτια και προσπαθείτε με ημίμετρα και μετριοπαθείς κινήσεις να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, μάλλον θα φάτε το κεφάλι σας. Το μόνο που σας μένει να τελειώνετε οριστικά, ακόμα κι αν σας στοιχίζει και να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή.

Advertisements

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ίσως χρειαστεί να λάβετε σκληρά και επώδυνα μέτρα είτε στα οικονομικά είτε στα eρωτικά σας, για να τη βγάλετε καθαρή, αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα