Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 14/2: Καμία υποχώρηση από τον πρωταρχικό στόχο!

Αγίου Βαλεντίνου, με αργά και σταθερά βήματα, ο Άρης αφήνει σήμερα τον Κριό και περνάει στον Ταύρο, κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές και τον τρόπο δράσης μας. Οι παρορμήσεις, οι ριψοκίνδυνες κινήσεις, η ανυπομονησία και η βιασύνη θα αντικατασταθούν από την αποφασιστικότητα, το πείσμα και την θέληση.

Advertisements

 

Κύριο ζητούμενό μας θα είναι το πώς θα αποκτήσουμε όλα αυτά που επιθυμούμε και έχουν αξία για μας, σε υλικό ή ερwτικό-σeξουαλικό επίπεδο και εκεί θα εστιάσουμε την προσοχή και θα διοχετεύσουμε την ενέργειά μας. Μπορεί να βγάλουμε ξεροκεφαλιά, να γίνουμε ή να χαρακτηριστούμε κτητικοί και επίμονοι, το σίγουρο είναι όμως ότι οι αντοχές και ο δυναμισμός μας θα πολλαπλασιαστούν και δε θα σταματήσουμε, αν δεν πετύχουμε αυτά που έχουμε βάλει στο μυαλό μας! Να χαρείτε την αγάπη και τον έρωτα σήμερα και όλα τα άλλα ξεχάστε τα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, το ματάκι σας γυαλίζει επικίνδυνα, η θέλησή σας αυξάνεται απότομα και η σeξουαλικότητά σας ξεχειλίζει. Αν βάλετε και την αποφασιστικότητα που έχετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους και να μην αφήσετε κανέναν να πάρει αυτό που έχετε σταμπάρει ή λαχταράτε, τότε μιλάμε για μεγάλες νίκες.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μια ένταση, μια ταραχή θα την έχετε στο περιβάλλον σας είτε πρόκειται για οικογενειακό είτε επαγγελματικό. Θα είστε κι εσείς ανένδοτοι σε κάποια πράγματα και θα κρατάτε αντιστάσεις, οπότε λογικό είναι να μην περάσετε και τις καλύτερες μέρες σας.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί με κεκτημένη ταχύτητα κινείστε εσείς, τώρα όμως δείχνετε πιο αποφασισμένοι να πάρετε ό,τι σας ανήκει ερwτικά και οικονομικά, πετώντας έξω από το πλάνο άλλους διεκδικητές! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ασκείτε ακαταμάχητη έλξη!
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα