Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 13/06: Απότομες συναισθηματικές διακυμάνσεις

Η Σελήνη που θα περάσει σήμερα στον Σκορπιό θα βρει απέναντί της τον Ουρανό στον Ταύρο, φορτίζοντάς μας συναισθηματικά, κάνοντάς μας ασταθείς, με συνεχή εναλλαγή στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Αν μας ενοχλεί όμως κάτι, οφείλουμε να το κοιτάξουμε στα μάτια και να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε κι όχι να τσακωθούμε χωρίς νόημα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι από τη στιγμή που δεν κάνετε το μεγάλο βήμα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα τις «λούζεστε» από τους άλλους στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους.

Κριοί και Ζυγοί ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σeξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα