Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 13/10: Ιδού η ευκαιρία να λάμψεις

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη η σημερινή μέρα αναμένεται άκρως διασκεδαστική, γεμάτη γέλιο, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, αλλά και αρκετή τύχη και επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής μας.

Αρκετοί και αρκετές θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν, να ανεβάσουν τη δημοφιλία τους και να πετύχουν τους στόχους τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς, ενώ τα ρίσκα και τα ανοίγματα θα πιάσουν τόπο.

Σχέσεις, δημόσιες και μη, συνεργασίες και συνεταιρισμοί θα είναι η λύση για να καταφέρουμε το σκοπό μας, ενώ δεν αποκλείεται και η επισημοποίησή τους ή η απόφαση για γάμο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Advertisements

Ζυγοί και Τοξότες, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ο ενθουσιασμός σας περισσεύει και ζωντάνια και ενέργειά σας ξεχειλίζει. Τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει και να σας στερήσει τις επιτυχίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι κι αν δοκιμάσετε θα σας βγει.

Δίδυμοι, Παρθένοι και ΙχθύεςΚριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν δε μείνετε στις… υποσχετικές και πιέσετε για δεσμεύεις, τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο άμεσα και εύκολα για σας. Πάντως ευκαιρίες θα έχετε να βελτιώσετε το σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, αρκεί να τις διακρίνετε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, νιώθετε ότι κάποιος σας τραβάει από τα μαλλιά να κάνετε πράγματα ή να πάρετε αποφάσεις και εκεί πάνω στη βιασύνη ή τη σύγχυσή σας, μπορεί να κάνετε πατάτα. Να παραμείνετε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς κι όχι οι άλλοι.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα