Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 13/06: Άλλοι αλλάζουν, άλλοι βουλιάζουν – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Δύο αρκετά σημαντικές όψεις κυριαρχούν σήμερα και διαμορφώνουν ανάλογα το τοπίο. Αφ’ ενός η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, καλώντας μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να ανανεώσουμε τη ζωή μας, ακόμα και την εμφάνισή μας, να ξεχωρίσουμε, να εκπλαγούμε και να εκπλήξουμε, να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε διαφορετικές εμπειρίες. Ένας eρωτας κεραυνοβόλος  μπορεί να μας αιφνιδιάσει, ανατρέποντας τα δεδομένα μας, όπως επίσης και κέρδη που δεν περιμέναμε.

 

Αφ’ ετέρου, ο Ήλιος στους Διδύμους τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς καλώντας να είναι σε επιφυλακή αυτοί που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο και να μην εμπιστεύονται κανένα, κυρίως όταν δεν γνωρίζουμε καλά πρόσωπα και πράγματα γιατί το ψέμα θα πάει σύννεφο και είναι μάλλον βέβαιο ότι θα απογοητευτούν. Από την άλλη, δεν αποκλείονται λανθασμένοι χειρισμοί κι εκτιμήσεις με τα ανάλογα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ μια εξαπάτηση ή παραπλάνηση θα αποπροσανατολίσει και θα ξοδευτεί άδικα χρόνος και ενέργεια.  Βέβαια, η μέρα είναι ιδανική για να κρυφτεί η αλήθεια ή να παραπλανηθούν κάποιοι.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι τολμήστε και κάντε την έκπληξη, πριν εκπλαγείτε άσχημα. Να ξέρετε, ωστόσο, ότι μια κρίση θα την πάθετε και θα κάνετε την επανάστασή σας, ανατρέποντας μια κατάσταση!

Advertisements

Δίδυμοι, Τοξότες, απρόσμενες θα είναι οι εξελίξεις στα eρωτικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε λεφτά από το πουθενά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, για σας του γ’ δεκαημέρου χτυπάνε τα καμπανάκια! Η ομίχλη που επικρατεί κρύβει τις προθέσεις και τα πραγματικά κίνητρα κάποιων στη δουλειά ή τις σχέσεις σας. Είτε είστε… θύτες είτε θύματα, το πιο πιθανό είναι να σας πιάσουν στα πράσα ή να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο με την αφέλειά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, μην είστε αφελείς και καλοπροαίρετοι και κυρίως μην εμπιστεύεστε όσους σας προσεγγίζουν και παραμυθιάζεστε από όσους σας τάζουν διάφορα, οικονομικά ή eρωτικά, γιατί την μπανανόφλουδα δε θα την αποφύγετε.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα