Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 12/05: Δώσε στην γενναιοδωρία σου λίγο αέρα ευτυχίας

Η Σελήνη στον Λέοντα θα μας συντροφεύει μέχρι και αργά το απόγευμα, προτρέποντάς μας να χαρούμε την Κυριακή μας, παρέα με αγαπημένα μας άτομα. Ζωντάνια, ενέργεια και φλογερό ταμπεραμέντο μας τροφοδοτούν συνεχώς και εξαφανίζουν κούραση και βαρεμάρα. Η ανάγκη μας να ξεχωρίσουμε, να μονοπωλήσουμε το ενδιαφέρον και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις είναι μεγάλη, αλλά μας βγαίνει και μια υπερηφάνεια και απλοχεριά. Αργότερα όμως, με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο, θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε, να ετοιμαζόμαστε για την αυριανή μέρα, ενδεχομένως να καταπιαστούμε και με δουλειές του νοικοκυριού που είχαμε αφήσει στη μέση, έτσι ώστε να ξαναμπούμε σιγά-σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Παρθένοι θα πρωτοστατείτε, οπότε όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Φροντίστε, λοιπόν, να παρουσιάσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να πετύχετε κάποιες προσωπικές επιδιώξεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες μην ανησυχείτε και προ πάντων κατεβάστε τα ρολά σας και μην αφήνετε να σας χαλάσουν τη διάθεση κάποια κρούσματα εγωκεντρισμού ή κριτικής. Αύριο ενδεχομένως να μην ισχύουν.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην κολλάτε στο τι θα μπορούσατε να είχατε και ρίξτε το βάρος σε αυτό που έχετε ήδη. Είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την όποια κατάσταση ερwτική ή οικονομική, αρκεί να τολμήσετε.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα