Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 12/07: Κλίμα ξενοιασιάς και αισιοδοξίας – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ο Ερμής σήμερα, μια μέρα μετά την άφιξή του στον Καρκίνο, κάνει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύς, φέρνοντάς μας καλές ειδήσεις και επιτυχίες σε επαφές και συναντήσεις.

Advertisements

 

Αν και Δευτέρα, είναι διάχυτο το καλό κλίμα, η ξενοιασιά, η αισιοδοξία και ευδιαθεσία, οπότε δεν αποκλείεται να βγούμε από το σπίτι, να μιλήσουμε και να συναναστραφούμε με αρκετό κόσμο, να ανταλλάξουμε ιδέες, προτάσεις και απόψεις, ενώ είναι πιθανό και ένα ταξιδάκι.

Ιδανική μέρα για την έναρξη της καλοκαιρινής άδειας κάποιων, αφού είναι εγγύηση της καλοπέρασης και της ξεκούρασης. Σίγουρα πάντως για όλους πρόκειται για ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Καρκίνοι και Ιχθύες, βλέπετε πόσο δημοφιλείς είστε και πόση πέραση έχετε. Εκφράστε ό,τι έχετε στο κεφάλι σας, πείτε ό,τι νιώθετε και πλησιάστε χωρίς ενδοιασμό όποιο άτομο σας αρέσει αφού η ανταπόκριση θα είναι θετική.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και ξεχάστε προβλήματα και σκοτούρες. Κι αύριο μέρα είναι!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, βγείτε, κυκλοφορήστε, γιατί όλο και κάποια καινούργια γνωριμία θα κάνετε. Eρωτική, φιλική, επαγγελματική, τι σημασία έχει; Ό,τι βρίσκει ο άνθρωπος, καλό είναι.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα