Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 12/01: Aπρόσμενα εμπόδια και επιπλοκές – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, ο Ερμής στον Υδροχόο συγκρούεται με τον Ουρανό στον Ταύροτινάζοντας το πρόγραμμά μας στον αέρα, αφού άλλα είχαμε κανονίσει, άλλα θα γίνουν, κάτι την τελευταία στιγμή θα στραβώσει ή θα εμφανιστούν καινούργια δεδομένα που θα μας αναγκάσουν σε αλλαγή πλεύσης. Από την άλλη, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, ξαφνικές «κρίσεις» και λεκτικές επιθέσεις για χαζές αιτίες, απρόσμενες ζημιές και δυσάρεστες ειδήσεις ή συναντήσεις είναι πιθανά να συμβούν, αναστατώνοντας την καθημερινότητά μας.

Advertisements

Το κλίμα εντείνεται ακόμα περισσότερο, καθώς ο Άρης στον Ταύρο κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλώντας προβλήματα και βάζοντας εμπόδια στο δρόμο μας. Η υπομονή μας θα φτάσει στα όριά της, η ανεκτικότητα και η διάθεση για συμβιβασμούς είναι ανύπαρκτη, ενώ το να βρεθούν λύσεις και εναλλακτικές φαντάζει απίθανο. Ακόμα, δεν αποκλείονται ατυχήματα, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες, ένα σοκ θα το πάθετε είτε αφορά σε κάτι που θα μάθετε ή ένα γεγονός που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τελείως δρόμο και μυαλά και να πάρετε αποφάσεις. Άπαξ όμως και το κάνετε, δε θα υπάρξει επιστροφή!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, έκτακτα έξοδα ή ζημιές σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ μια εξομολόγηση ή είδηση που αφορά σε πρώην ή νυν σας αφήνει κάγκελο.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα