Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 11/04: Υπό άκρα μυστικότητα

Με τον Ερμή στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το μυαλό μας θα αρχίσει να παίρνει περίεργες στροφές κι εκεί που ήμασταν στον κόσμο μας και χαλαροί, θα γίνουμε δύσπιστοι, καχύποπτοι και εσωστρεφείς. Κάθε τι που λέμε ή κάνουμε θα το έχουμε ήδη περάσει από κόσκινο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουμε κρυφές συναντήσεις ή συζητήσεις, να πάρουμε αποκλειστικές πληροφορίες ή να σκάψουμε και να ανακαλύψουμε μυστικά, στοιχεία, αλήθειες και ενέργειες του παρασκηνίου, αν έχουμε οποιαδήποτε υποψία. Η παρατηρητικότητά μας θα είναι μεγάλη, το ερευνητικό μας δαιμόνιο οξυμένο, το ύφος μας σαρκαστικό και το χιούμορ μας μαύρο!

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Αιγόκεροι, εξομολογήσεις ή ανακαλύψεις σας εξοπλίζουν με γνώσεις και πληροφορίες που σας είναι χρήσιμες προκειμένου να φτάσετε σε ασφαλή συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σας ζωή.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι, αυτά που θα μάθετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας θα σας αναστατώσουν. Πριν ξεκινήσετε το ξεμπρόστιασμα όμως, σιγουρευτείτε ότι είναι και αλήθεια και όχι συκοφαντίες που έχουν συγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα