Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 10/3: Πέφτουν οι μάσκες!

Τελευταία Κυριακή των Αποκριών και οι πλανήτες μάλλον συμβαδίζουν με το κλίμα, καθώς ο Άρης στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και οι αποκαλύψεις θα έχουν την τιμητική τους. Οι μάσκες θα πέσουν -κι όχι μόνο οι αποκριάτικες- κι ο βασιλιάς καρνάβαλος θα καεί! Θα ξεσκεπαστούν αρκετές παρασκηνιακές δράσεις, «στησίματα», παγίδες και συκοφαντίες εναντίον μας, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε για σύλληψη ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας που ήταν μπλεγμένα σε κύκλωμα.

 

Από την άλλη, θα του δώσουμε να καταλάβει με τα ξενύχτια και τα ποτά, καθότι αύριο ξεκινά η Σαρακοστή, άσχετο αν αρκετοί από μας ούτε νηστεύουμε, ούτε και στερούμαστε το οτιδήποτε. Απλά, είναι μια ωραιότατη δικαιολογία!

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Ιχθύες, ο καθένας από το πόστο του θα συμβάλλει ώστε και να περάσει καλά και να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες. Το να πληροφορηθείτε για παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας είναι πιθανό, όπως επίσης ότι θα το κρατήσετε υπόψη σας και θα μιλήσετε, όταν πρέπει να μιλήσετε…
Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες διάφορα παράπονα από το ταίρι ή την οικογένειά σας, κάτι που θα βγει στη φόρα και κρατιόταν μυστικό ή μια βλάβη στα υδραυλικά του σπιτιού σας μπορεί να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο και να μην ευχαριστηθείτε το βράδυ σας.
Κριοί και Ζυγοί, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να προσπαθήσει να σας πουλήσει παραμύθι, αλλά μην το… αγοράσετε! Μια φούσκα είναι ο έρωτάς του και θα το διαπιστώσετε στην πορεία!
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα