Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 10/12: Mια παθιασμένη και eρωτική ατμόσφαιρα – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φτιάχνοντας μια παθιασμένη και eρωτική ατμόσφαιρα. Τα αισθήματα γίνονται τόσο έντονα, βαθιά και απόλυτα, που η εξομολόγηση ή η συνειδητοποίησή τους μπορεί να μας συγκλονίσει, ενώ νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να πάρουμε τα πάντα, να «δεθούμε» για μια ζωή, να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας σε ένα και μόνο πρόσωπο. 

Advertisements

Eρωτες μοιραίοι θα γεννηθούν κι οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές κι ανεπανάληπτες. Είναι η κατάλληλη μέρα πάντως για να τονώσουμε το σeξαπίλ μας και να αγοράσουμε σeξι ρούχα ή εσώρουχα.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί και Αιγόκεροι είστε σeξι κι όποιος αντέξει… Όχι μόνο αναδύετε έντονο eρωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, τυλίγοντας στο δαχτυλάκι σας το οποιοδήποτε άτομο επιθυμείτε.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλειας, κτητικότητας ή απόλυτες συμπεριφορές από τον/ην σύντροφο, την οικογένεια ή στη δουλειά σας. Κάποιοι θέλουν να μειώσουν την ανασφάλεια και να νιώσουν ότι είστε εντελώς αφοσιωμένοι σε αυτούς, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχουν τον έλεγχό σας.

Δίδυμοι και Τοξότες eρωτες και πάθη φουντώνουν στο σκοτάδι και είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Φροντίστε όμως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θέλετε. 

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα