Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 10/05: Το 60% της επιτυχίας είναι η θέληση – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, η Σελήνη περνά στον Ταύρο, τονίζοντας την ανάγκη μας για σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια. Με πρακτικό πνεύμα, χωρίς νευρικότητα και βιασύνη θα αντιμετωπίσουμε τα όποια θέματά μας, ενώ ηθέλησή μας να πραγματοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας είναι ισχυρή, το ίδιο όμως και το πείσμα, η υπομονή, η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητά μας, οπότε πολλά μπορούμε να καταφέρουμε.

 

Σε αυτό θα βοηθήσει και το εξάγωνό της με τον Άρη στον Καρκίνο, που θα μας δώσει τα απαραίτητα κίνητρα, ωστόσο, μας προτρέπει να εξασφαλίσουμε αυτά που έχουμε αποκτήσει και μετά να πάμε για τα παραπάνω.

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, έχετε τύχη και ικανότητες, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μη μουλαρώνετε και λειτουργείτε με παρωπίδες. Ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό που θα επιχειρήσετε να σας φέρει μπροστά σε τοίχο.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μην αφήνετε τις ανασφάλειές σας να σας καθοδηγούν γιατί θα χάσετε μοναδικές εμπειρίες είτε στον eρωτικό είτε στον οικονομικό τομέα. 

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα