Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 09/06: Κλίμα αυτοσυγκράτησης – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, καλώντας μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να σταματήσουμε να αναβάλλουμε ό,τι χρειάζεται να γίνει. Ένα κλίμα αυτοσυγκράτησης, αλλά και εκλογίκευσης των πάντων επικρατεί, καθώς και τα συγκεκριμένα ζώδια δεν είναι γνωστά για τον συναισθηματισμό τους.

Advertisements

 

Ωστόσο, η συγκεκριμένη όψη μας βοηθά να αποστασιοποιηθούμε και να δούμε τα πράγματα όπως είναι, ώστε να έχουμε και τις ανάλογες δράσεις και αντιδράσεις. Σίγουρα πάντως θα είμαστε πιο συνεπείς, υπομονετικοί και ώριμοι στις αποφάσεις ή τη συμπεριφορά μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι και Δίδυμοι, η συνέπεια, η σταθερότητα και η αφοσίωση στον όποιο στόχο σας θα ανταμειφθεί. Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά και μετά προχωρήστε!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα πιεστείτε με κάποια θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή της σχέσης σας, ενδεχομένως και να δυσαρεστηθείτε από μια εξέλιξη ή να δυσανασχετήσετε με κάποιους, αλλά δε θα αμελήσετε σημαντικά καθήκοντά σας.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και eρωτικά και να διαχωρίσετε το τι είναι απαραίτητο ή σας εξυπηρετεί τη δεδομένη στιγμή, από το τι σας ευχαριστεί!

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα