Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 08/07: Έρωτας ξαφνικός και ανεπανάληπτος!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο,δημιουργώντας μας την τάση να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να ανανεώσουμε τη ζωή μας, ακόμα και την εμφάνισή μας. Θέλουμε να ξεχωρίσουμε, να εκπλαγούμε και να εκπλήξουμε, να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε άλλες εμπειρίες, ενώ παράλληλα μας ελκύει το διαφορετικό, το εκκεντρικό και το ασυνήθιστο. Ο έρωτας ξαφνικός ή κεραυνοβόλος ανακατεύει την τράπουλα στην αισθηματική μας ζωή, αιφνιδιάζοντάς μας και ανατρέποντας τα δεδομένα μας. Μπορεί να είναι με πρόσωπο που δεν περιμέναμε ή μακριά από τα συνηθισμένα μας γούστα, αλλά δεν μπορούμε να του αντισταθούμε, οπότε θα τον ακολουθήσουμε κι όπου μας βγάλει!

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ταύροι προκαλείτε, εκπλήσσετε ευχάριστα και ξεχωρίζετε. Από μια… καραμπόλα του σύμπαντος, είναι πιθανή η εισβολή του έρωτα στη ζωή σας και σε φάση που δεν το περιμένατε!

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι τολμήστε και κάντε την έκπληξη, πριν εκπλαγείτε άσχημα. Να ξέρετε, ωστόσο, ότι μια κρίση θα την πάθετε και θα κάνετε την επανάστασή σας, ανατρέποντας μια κατάσταση!

Δίδυμοι, Τοξότες, απρόσμενες θα είναι οι εξελίξεις στα ερwτικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε λεφτά από το πουθενά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα