Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 08/10: Τίποτα δεν είναι αρκετό εκτός από τα πάντα

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Σκορπιό και υπόσχεται να μας παθιάσει όσο δε γίνεται. Σαχλαμαρίτσες, χαριτωμενιές και ανούσια εpωτικά παιχνίδια, έτσι για να περνάμε την ώρα, ας τα ξεχάσουμε, καθώς το mood είναι τελείως διαφορετικό, γεμάτο πάθος, ένταση και σ∈ξουαλικότητα.

Advertisements

Τα λόγια είναι περιττά, οι πράξεις είναι το ζητούμενο, προκειμένου να κερδηθεί η εμπιστοσύνη μας. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, δίνουμε το είναι μας και δενόμαστε για μια ζωή. Εννοείται ότι η απολυτότητα, η αφοσίωση και η αποκλειστικότητα θεωρούνται δεδομένα. Τίποτα δεν είναι αρκετό εκτός από τα πάντα και όλα μπορεί να τελειώσουν με μια κίνηση, αν κλονιστεί η πίστη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Με σ∈ξαπίλ που… σκοτώνει, σαρωτικοί κι ανεπανάληπτοι. Τα θύματα της γοητείας σας θα είναι πολλά, οπότε, τι να πούμε κι εμείς; Καλό βόλι!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μεθοδεύστε τα πράγματα, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, στήστε τις ξόβεργές σας για να έχετε οφέλη. Να ξέρετε όμως ότι θα σας ζητηθούν κι ανταλλάγματα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι σ∈ξι αλλά και αποφασισμένοι να τινάξετε τη μπάγκα στον αέρα εpωτικά και οικονομικά και θα έχετε τις ευκαιρίες σας να κερδίσετε και να αφήσετε το στίγμα σας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα