Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 08/05: Xωρίς αντιστάσεις και περιορισμούς – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Αφροδίτηλίγο πριν αποχαιρετίσει τον Ταύρο, τετραγωνίζεται με τον Δία στον Υδροχόο και το κέφι θα ανάψει για τα καλά. Αισιοδοξία, ενθουσιασμός, αφθονία, καλοπέραση, πολυτέλειες, θετικές ειδήσεις και συναντήσεις, τύχη, ευκαιρίες και συναρπαστικοί eρωτες δημιουργούν ένα μάλλον πανηγυρικό κλίμα.

Advertisements

 

Από την άλλη, επιπολαιότητα, η ανωριμότητα, ανευθυνότητα, χαλάρωση κάθε περιορισμού, άρση δεσμεύσεων, ροπή σε «καταχρήσεις» και τεμπελιά, υποσχέσεις που δίνονται με ευκολία και δεν τηρούνται βάζουν το αρνητικό πρόσημο. Όλα, προσφέρονται σε υπερβολικές δόσεις, όμως το μυστικό για να κλείσει ευχάριστα η μέρα είναι να κρατήσουμε κάπως το μέτρο!

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Ελέγξτε την… όρεξή σας!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για eρωτα και χρήμα. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δεν πάτε να τινάξετε την πάγκα στον αέρα, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας. 

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα