Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 06/05: Eρωτας, ο απόλυτος eρωτας – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο να κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η μέρα αποκτά πάθος και αισθησιασμό. Τα αισθήματα γίνονται βαθιά και απόλυτα, ενώ νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να πάρουμε τα πάντα, να αναλάβουμε δεσμεύσεις, να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας, να γίνουμε «ένα» και να παραμείνουμε ενωμένοι. 

 

Μοιραίοι eρωτες, αποφάσεις ζωής και στιγμές μοναδικές κι ανεπανάληπτες είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει το… πλούσιο μενού. Είναι η κατάλληλη μέρα πάντως για να τονώσουμε το σeξαπίλ μας και να αγοράσουμε σeξι ρούχα ή εσώρουχα.

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι και Αιγόκεροι είστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί… Όχι μόνο βγάζετε έντονο eρωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, κινώντας τα κατάλληλα νήματα.

Κριοί, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλιας, κτητικότητας ή απολυτότητας από το ταίρι, την οικογένεια ή στη δουλειά σας. Κάποιοι νιώθουν ανασφάλεια γι’ αυτό και ζητούν την πλήρη αφοσίωσή σας, ενώ κάποιοι θέλουν να έχουν τον έλεγχό σας.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Φροντίστε όμως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θέλετε και δεν παρασύρεστε από τα πάθη σας. 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα