Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 05/05: Βάστα κόντρα και μην παρασύρεσαι!

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στον Ταύρο, μας σπρώχνει στο να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και κάνουμε μια καινούργια αρχή, προκειμένου να αποκτήσουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη ή θεωρούμε ότι μας ανήκουν. Το πρακτικό πνεύμα, η σταθερότητα, η επιμονή και η αντοχή είναι τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουμε το στόχο μας, ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και αφοσιωμένοι σε ό,τι πάμε να πετύχουμε γιατί η συναισθηματική φόρτιση εύκολα μπορεί να μας βγάλει εκτός τροχιάς. Το ίδιο αποτέλεσμα ενδέχεται να έχουμε αν βιαστούμε, παρασυρθούμε σε υπερβολές, αγνοήσουμε «κανόνες του παιχνιδιού» ή μας πιάσουν παράλογες τάσεις επεκτατισμού, κάτι αρκετά εύκολο με την αντίθεση του Άρη στους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη που συμβαίνει ταυτόχρονα στους ουρανούς.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, είστε οι οδηγοί των εξελίξεων. Κρατήστε γερά τα ηνία, μην παρασύρεστε από υπερβολές και συναισθήματα, ώστε να πάτε την άμαξα εκεί που θέλετε εσείς κι όχι να σας πάνε… καροτσάκι.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων γιατί αλλάζοντας και μάλιστα απότομα τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, οφείλετε να αλλάξετε κι εσείς, να προσαρμοστείτε στα καινούργια και όσο πιο γρήγορα γίνεται, διαφορετικά οι δυσάρεστες εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφήστε τα παλιά στο παρελθόν και κάντε μια καινούργια αρχή στην ερwτική, οικονομική ή κοινωνική σας ζωή. Κυνηγάτε την απόλαυση, όμως το θέμα είναι αν επιδιώκετε ένα σταθερό, μπαμπάτσικο «γεύμα» ή κάτι για να σταματήσετε… τη λιγούρα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, πιο πέρα, πιο πάνω, πιο πολλά, φρένο δε θα έχετε στις επιδιώξεις σας το θέμα είναι ότι για να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε, βγαίνετε αρκετά εκτός ορίων, με αποτέλεσμα να εκθέτετε και κάθε αδυναμία σας! 

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα