Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 05/12: Πάρε τα πάνω σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη θα συνεχίσει την πορεία της στον Λέοντα κάνοντας το Σάββατό μας αρκετά διασκεδαστικό. Θα μας ανεβάσει το κέφι και το ηθικό, θα ξαναβρούμε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση και θα έχουμε τη διάθεση για να δημιουργήσουμε. Η υπερήφανη στάση μας, το ταμπεραμέντο και η δυναμική μας παρουσία θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε και να συγκεντρώσουμε το ενδιαφέρον πάνω μας.

Advertisements

Λαμπεροί, γενναιόδωροι και ανοιχτόκαρδοι, δε θα διστάσουμε να τολμήσουμε και διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Βέβαια, προς το βράδυ, εξ αιτίας του τετραγώνου της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, ίσως γίνουμε πιο απαιτητικοί, ανικανοποίητοι ή δεν ευχαριστιόμαστε με αυτά που έχουμε και αναζητάμε το κάτι παραπάνω.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μπορεί να υπάρχουν υπερβολές στη συμπεριφορά ή αρκετές απαιτήσεις, αλλά αν δεν τα πάρετε πολύ στα σοβαρά, δε θα χαλάσει η διάθεσή σας. Από την άλλη, προσέξτε γιατί πιθανόν να γίνετε αρκετά εύθικτοι.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αυξάνονται οι επιθυμίες σας και θέλετε να κυνηγήσετε το κάτι παραπάνω στα οικονομικά και τα eρωτικά σας. Μη χάνετε όμως το μέτρο

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα