Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 05/08: Βουτιά στο παρελθόν – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τη Σελήνη να περνά στον Καρκίνο, η επιστροφή μας, έστω και για λίγο, στα παλιά είναι πιθανή κι ένα απλό στοιχείο, είναι αρκετό να μας γυρίσει χρόνια πίσω ή να κάνει το κλικ και διάφορες στιγμές από όλα εκείνα που πέρασαν και ζήσαμε με τους δικούς μας ανθρώπους να μας κατακλύσουν.

Advertisements

 

Δεν αποκλείεται μάλιστα να νοσταλγήσουμε τα παιδικά μας χρόνια, αλλά και πρόσωπα που πλέον δε βρίσκονται μαζί μας και να νιώσουμε την έλλειψή τους. Το παν είναι βέβαια να φροντίσουμε, να περιποιηθούμε, να δείξουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας για ό,τι έχουμε τώρα, δημιουργώντας έτσι καινούργιες αναμνήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

 

Καρκίνοι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ζήστε το τώρα και δημιουργήστε καινούργιες, όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι για χάρη του «παλιού, καλού καιρού» ανέχεστε διάφορα, έτσι όμως συσσωρεύετε ένταση και κάποια στιγμή θα ξεσπάσετε!

Δίδυμοι και Τοξότες είναι απαραίτητο πρώτα να αποκτήσετε ένα μαξιλαράκι προστασίας, υλικό ή συναισθηματικό και μετά να αναζητήσετε το παραπάνω. 

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα