Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 04/06: Μάθε από το παρελθόν

Ο Ερμής περνά σήμερα στον Καρκίνο και μας στρέφει στα παλιά, ώστε να πάρουμε μαθήματα για το παρόν και το μέλλον μας. Δεν αποκλείεται ξαφνικά να μας θυμηθούν γνωστοί και φίλοι από το παρελθόν και να επιδιώξουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας ή να έρθουν στη μνήμη μας γεγονότα και πρόσωπα και να πλημμυρίσουμε νοσταλγία. Από την άλλη, θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί στην επικοινωνία μας, πιο μαζεμένοι στις συναναστροφές μας, διστακτικοί στην έκφραση και σε νέες γνωριμίες, ενώ οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας θα επηρεάζονται κατά μεγάλο βαθμό από το συναίσθημά μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι η μνήμη σας είναι δυνατή, έχετε εμπειρίες, χρησιμοποιήστε τα όλα, μαζί με τη διαίσθησή σας, για να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι για χάρη του παλιού, καλού καιρού και του ό,τι έχετε ζήσει, μπορεί να αναβάλλετε μια απόφαση ή να μην προβείτε σε μια ενέργεια, αλλά να ξέρετε ότι γρήγορα θα το μετανιώσετε!

Advertisements

Δίδυμοι και Τοξότες θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να καλύψετε τις ανάγκες σας, οικονομικές ή σeξουαλικές, προστατεύοντας όμως ό,τι έχετε αποκτήσει ως τώρα, ώστε να μη μείνετε εκτεθειμένοι. 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα