Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 04/10: Πιέσεις και διλήμματα – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Προχωρώντας η Σελήνη στον Ταύροσήμερα, θα κάνει αντίθεση με τον Ερμήπου βρίσκεται απέναντί της, στον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να νιώσουμε μια έντονη εσωτερική πίεση έως και εξαναγκασμό να μιλήσουμε για όλα όσα σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά.

Advertisements

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Ουρανό, ο οποίος, όπως άλλωστε συνηθίζει, θα δημιουργήσει μια σύγχυση, αφού θα προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις και διαφοροποιήσεις και αναθεωρήσεις, τόσο στα συναισθήματα όσο και τα δεδομένα μας. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, καθώς μπορεί ξαφνικά να συνειδητοποιήσουμε ότι τσάμπα επιμένουμε για κάτι ή κάτι άλλο ίσως είναι τελικά πιο συμφέρον για μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, η αποφασιστικότητά σας θα είναι μέτρια έως ανύπαρκτη σήμερα, αφού αλλά πιστεύατε ότι θέλατε και άλλα ξεπετάγονται μπροστά σας, βάζοντάς σας σε δίλημμα και φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, το μεγάλο πείσμα και η επιμονή, από ή προς το πρόσωπό σας, θα προκαλέσουν εντάσεις και αντιδράσεις, είτε στη δουλειά είτε στη σχέση ή το σπίτι σας. Κοιτάξτε όμως μήπως τελικά η «άλλη πλευρά» είναι η σωστή!

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, για αλλού ξεκινάτε, αλλού μπορεί να καταλήξετε σήμερα, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν. Πηγαίνετε και εσείς με τα νερά τους και μην μουλαρώνετε, επιμένοντας στο ίδιο eρωτικό ή οικονομικό μονοπάτι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα