Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 04/08: «Πες-πες» κάτι θα μείνει – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, κάνοντας την μέρα σαφώς πιο ανάλαφρη, ενώ αναμένεται να αυξηθούν τόσο οι μετακινήσεις, όσο και οι επαφές μας. Οι αδειούχοι θα την κάνουν με ελαφρά από την πόλη ή θα τρέξουν στις πλησιέστερες παραλίες, για να χορτάσουν ήλιο και θάλασσα, μαζί με την παρέα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Τα γέλια, το ακατάσχετο κουβεντολόι και οι «κοινωνικοί σχολιασμοί» είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ η αλήθεια είναι ότι δε θα θέλει κανείς να κλειστεί στο σπίτι.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

 

Advertisements

Δίδυμοι θα περάσετε μια μέρα ζάχαρη, αφού θα πλασάρετε τον καλύτερο εαυτό σας, θα γνωρίσετε κόσμο και θα καταφέρετε με την προσφιλή σας μέθοδο «μονότερμα» να πείσετε και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο για ό,τι θέλετε.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα βρεθείτε σε δίλημμα, ίσως και να μην ξέρετε τι να κάνετε ή τι να πιστέψετε, αλλά δεν είναι απαραίτητο να χαλάσετε την Κυριακή σας στύβοντας το μυαλό σας. Σύντομα θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.

Ταύροι και Σκορπιοί, μη δένετε κόμπο ό,τι σας λένε γιατί το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε καταφερτζήδες και τα πράγματα να μην είναι όπως σας τα παρουσιάζουν. 

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα