Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 04/06: Μέσ’ την φούρια – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Από χθες το βράδυ η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντάς μας ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, αλλά και ανυπομονησία για να διεκδικήσουμε όσα ποθούμε.

 

Η παρόρμηση είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας, γι’ αυτό δε θα διστάσουμε καθόλου και μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να δώσουμε μάχη, προκειμένου να αποκτήσουμε ό,τι επιθυμούμε ή να απεμπλακούμε από καταστάσεις και πρόσωπα που δε μας αρέσουν, θα το κάνουμε με μεγάλη ευκολία, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Άλλωστε, θα μας προκαλέσει τόσο έντονα συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να τα ελέγξουμε ή να τα καταπνίξουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σeξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Advertisements

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από συναισθηματική διέγερση, είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό είτε πρόκειται για τα eρωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω. 

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα